The 5-Second Trick For کنتاکتور اشنایدر

Wiki Article

در حالتی که کنتاکتورهای جریان بالا مانند ۸۰۰ آمپر مصرف شوند، جریان کویل یا تحریک هم یک جریان قابل ملاحظه خواهد بود.

● ولتاژ تغذیه نامی: این قسمت ولتاژی است که باید به بوبین کنتاکتور وصل شود.

چارت سازمانی اهداف و چشم انداز واحد تحقیق و توسعه فامکو فامکومدیا

ساختار کنتاکتور در این مدارها کنتاکتور نقش کلید مغناطیسی را برای فرمان و کنترل مدار بر عهده دارد. به علاوه مدار با توجه به عملکرد و کاربردش با استفاده از انواع رله های حفاظتی مثل رله کنترل فاز، رله ارت فالت، محافظ جان، بی متال، رله حرارتی و یا کلید اتوماتیک حفاظت می شود.

سیستم ترمینال کاتوس (سیستم ترمینال کویل): این سیستم شامل پایانه ها و اتصالات مخصوص کاتوس می باشد که به نصب و اتصال کنتاکتور به سیستم برق کمک می کند

اینجا مرجع انواع تجهیزات بانک خازنی از جمله خازن سه فاز، کنتاکتور خازنی، رگولاتور بانک خازنی، فیلتر هارمونیک و کلید فیوز است. تسلاکالا همچنین یک بازار آنلاین برای خرید انواع کلید اتوماتیک و کنتاکتور از جمله کلید هیوندای، کلید اشنایدر، کنتاکتور هیوندای، کنتاکتور اشنایدر، کلید ال اس و کنتاکتور ال اس می‌باشد.

در شکل زیر اجزای کنتاکتور اشنایدر را نشان داده‌ایم. کنتاکتور اشنایدر از تیغه فرمان، پلاک کنتاکتور، ورودی و خروجی سه‌فاز و بوبین کنتاکتور تشکیل می‌شود.

کنتاکتورها برای کاربردهای مختلفی مانند رله‌های مغناطیسی، کنترل دستگاه‌های الکتریکی، توزیع بار، تحریک موتورها و غیره استفاده می‌شوند.

این کنتاکتور بار کمتری را تحمل می کند و با استفاده از رله مغناطیسی از مدار در مقابل جریان و ولتاژ بالا محافظت می کند

کنتاکتور یک کلید مغناطیسی است که برای قطع و وصل مدار و کنترل و فرمان مدارهای الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرد.

کنتاکتور يک نمونه رلۀ الکترومغناطیسی است که از سه کنتاکت برای وصل مدار قدرت و تعدادی کنتاکت کمکی جهت دریافت فرمان تشکیل شده است. ساختمان داخلی کنتاکتور از هسته های آهنی ثابت و متحرک تشکیل شده و بر مبنای کویل سیم ?????? ??????? پیچی شده و هسته آهنی عمل می کند. سیم پیچ کنتاکتور در وسط هسته قرار دارد زمانی که کویل تحريک شود بخش ثابت هسته بخش متحرک را به سمت خود جذب می کند و هنگامی که کویل از منبع انرژی قطع شود فنر های قسمت متحرک را دوباره به محل خود بر می گردانند.

 با توجه به توضیحات بالا، می توان دریافت که در ایجاد قوس الکتریکی و نیز ذوب شدن کنتاکت ها، جریان و ولتاژ نقش مهمی دارند. بطوری که مشخصات الکتریکی (توان – ولتاژ – جریان – ضریب قدرت) مصرف کننده ای که کنتاکتور می تواند آن را به شبکه متصل کند یا از شبکه قطع کند و کنتاکت های آن در اثر قوس الکتریکی آسیب نبینند، در روی بدنه کنتاکتور و یا به طور کامل تر در کاتالوگ آن نوشته می شود.

در صورتی که مدار تغذیۀ بوبین کنتاکتور قطع شود، در اثر نیروی فنری که داخل کلید قرار دارد هستۀ متحرک دوباره به حالت اول باز می گردد.

بنابراین، در لحظاتی که مقدار نیروی کششی بیشتر از نیروی مقاوم فنرهای کنتاکتور باشد، هسته کنتاکتور جذب می شود و در لحظاتی که مقدار نیروی کششی کمتر از مقدار نیروی فنرها شود، هسته متحرک نیز آزاد شده و به محل اول خود باز می گردد.

Report this wiki page